Planeringen inför den nationella spelveckan har börjats. Budgeten inskickad, även om jag är skeptisk till om den går igenom. Nu ska vi bara komma igång med hur vi ska sköta 40K turneringen och den eventuella turneringen i brädspel. En del jobb men det ska bli kul.

Vi har återigen tagit upp rollspelandet igen då vi fick in några nya medlemmar vilket är väldigt trevligt och det har börjat smitta av sig till våra andra spelledare. Just nu kör vi en Drakar och Demoner -91 kampanj och jäklar vilken nostalgitripp det är

I övrigt så verkar senaste utgåvan av WHFB har lurat in sig hos oss och nu sitter jag själv med början på en armé och försöker måla lite.

Jag ville dela med mig två länkar som är en guldruva för målning etc. Inte samma kvalité eller kvantitet som CMoN men det betyder inte att dom inte är bra på något sätt.

http://thepaintingcorps.blogspot.com/p/painting-tips.html

http://fromthewarp.blogspot.com/2009/01/tips-and-tutorials.html

Jag ska även försöka bättre mig på att uppdatera vår sida.