Vi har nyligen migrerat till ett nytt och lite modernare forum. Flytten har gått bra och all info som finns i det gamla ska ha flyttats med tillsammans med alla användare och lösenord.

Valet av plattform föll på Vanilla Forums 2.1b2. Vanilla blev framröstat som den bästa plattformen i år av CMS Critic och låg som nummer 2 på min lista över forum att migrera till. Som nummer ett hade jag det ganska innovativa NodeBB forumet men dessvärre har inte vårt webbhotell stöd för Node.js vilket är tråkigt men väntat.

Den nya adressen är http://domm.holmbergh.com

Flytten av lokalen har gått bra och vi har fått i ordning det mesta nu och firade det förra helgen med ett Apocalypse slag. 9000pts per sida, Chaos vs Marines. Mina demoner stod som ena hälften av chaos sidan tillsammans med en blandning mellan demoner och chaos marines. På den andra sidan fick tre spelare samsas, en Black Templar armé, en Ultramarines samt en Blood Angels.

Det va ett roligt slag och ganska jämt större delen av tiden och efter 6 rundor stod Chaos sidan som vinnare.

Imorgon ska det spelas ett nytt parti Apocalypse, Ultramarines vs Orks. Uppställning börjar vid 10 och det är tänkt att spelandet ska dra igång vid 11 med en lite längre paus mellan 12:45 och ca 14:30. Poängsumman kommer vara 15000pts.